اطلاعات فنی عمومی لوازم و سیل های هیدرولیک

طراحی سیستم های آب بندی و هدایت در سیلندرهای هیدرولیک مستلزم توجه دقیق به تعامل بین تمام اجزای سیلندر و شرایط عملیاتی و همچنین الزامات کاربردی است و یکی از نکته قابل توجه درباره اطلاعات فنی عمومی لوازم و سیل های هیدرولیک بررسی کردن این مورد است.

مشخصات لوازم و سیل های هیدرولیک

طراحی سیستم های آب بندی و هدایت در سیلندرهای هیدرولیک مستلزم توجه دقیق به تعامل بین تمام اجزای سیلندر و شرایط عملیاتی و همچنین الزامات کاربردی است و یکی از نکته قابل توجه درباره اطلاعات فنی عمومی لوازم و سیل های هیدرولیک بررسی کردن این مورد است.

سیستم های آب بندی به این دلیل مهم هستند که محیط سیال و فشار عملیاتی سیستم را در داخل سیلندر و آلاینده ها را خارج می کنند. حلقه یا فیبری های راهنما، هدایت موثر اجزایی را که در حرکت نسبی نسبت به یکدیگر هستند و بارهای شعاعی وارد بر مجموعه سیلندر را در خود جای می دهند. انتخاب صحیح سیل و فیبری یا حلقه های هیدرولیک و راهنمای مناسب برای یک کاربرد معین مستلزم بررسی عوامل زیادی است. که در انواع اندازه ها تولید و به فروش می رسند. که آنها را برای شرایط عملیاتی و کاربردهای مختلف مناسب می کند. هر یک از این طرح ها و ترکیب مواد دارای ویژگی های خاصی هستند که آنها را برای یک کاربرد خاص مناسب می کند.

این بخش و بخش های فرعی آن اطلاعات اولیه لازم را ارائه می دهد. این با مروری بر انواع سیلندرهای هیدرولیک و طبقه بندی، و مقدمه ای بر آب بندی و راهنمایی با عملکرد آنها شروع می شود. علاوه بر این، اطلاعات فنی مانند ویژگی‌های پرداخت سطح مقابل، مواد، محیط سیال و اکستروژن شکاف به تفصیل مورد بحث قرار می‌گیرد. ذخیره سازی و نصب محصول نیز گنجانده گردیده است. بخش های نوع سیل های هیدرولیک اطلاعات خاص نوع و مشخصات را ارائه می دهند و ویژگی ها نیز به تفصیل مورد بحث قرار می گیرند.

توجه

بدیهی است که گنجاندن تمام اطلاعات مورد نیاز برای پوشش هر برنامه قابل تصور غیرممکن است. اگر الزامات برنامه توسط نمایه ها یا اندازه های رایج در این بخش ها برآورده نمی شود، برای اطلاعات بیشتر و ارائه یک پیشنهاد خاص با شرکت پایدار ماشین فرتاک تماس بگیرید. برای هر عامل کاربردی خارج از حد معمول، یا برای مشخص کردن سیستم های آب بندی در طرح های سیلندر هیدرولیک جدید، ممکن است به تخصص خاصی فراتر از محتوای این بخش نیاز باشد.

قدرت سیال هیدرولیک

سیستم های قدرت سیال، نیروی مکانیکی را از طریق یک سیال در حال کار انتقال و استفاده می کنند. انرژی از طریق انتقال و فشار سیالات منتقل، ذخیره و استفاده می شود.

دو نوع اصلی سیستم قدرت سیال وجود دارد:

  • هیدرولیک – استفاده از مایعی مانند روغن برای سیال کار
  • پنوماتیک – استفاده از گاز، مانند هوا، برای سیال کار

شافت پیستون هیدرولیک

توصیه ها برای سطح آب بندی شافت پیستون فرض می کند که مواد و فرآیندهای معمولی برای ساخت شافت پیستون با سخت شدن القایی یک میله فولادی کربنی، سنگ زنی، آبکاری با کروم سخت و سپس پرداخت آن برای دستیابی به قطر و پرداخت مشخص گردیده و استفاده می گردد. برای مواد و پوشش های میله ای جایگزین، سایر مشخصات سطح، روش های تکمیل، مواد آب بندی و طرح ها ممکن است مورد نیاز باشد. نمونه هایی از این پوشش های میله ای جایگزین عبارتند از:

1-فلزات سخت مختلف به کار رفته توسط سوخت اکسیژن با سرعت بالا (HVOF)

2-پوشش های سرامیکی با ترکیبات و پرداخت های مختلف

3-فولاد ضد زنگ

4-نیترید آهن

کاربرد سیال ها در سیستم های هیدرولیک

سیال های مورد استفاده در سیستم های هیدرولیک چندین عملکرد را برای عملکرد سیستم انجام می دهند:

انتقال نیرو توسط جریان تحت فشار بر روی قطعات متحرک

روغن کاری سطوح در تماس و حرکت نسبی – اجزای سیلندر هیدرولیک و آب بندی و همچنین سایر اجزای سیستم مانند پمپ ها و شیرها

جلوگیری از خوردگی قطعات

سیستم را با حمل گرما از مناطق دارای بار، حرکت یا تلاطم زیاد خنک کنید و آن را به کل حجم سیستم از جمله مخازن مخزن و تجهیزات خنک کننده پخش کنید.

سیستم را با حمل آلاینده ها و سایش ذرات برای فیلتر کردن بدنه ها یا مناطق ته نشینی تمیز کنید.

سیالات مورد استفاده در سیستم های هیدرولیک در ترکیبات شیمیایی مختلف و درجه های ویسکوزیته متناسب با کاربردهای خاص هستند.

ویسکوزیته سیال های هیدرولیک

ویسکوزیته اندازه گیری ضخامت سیال یا مقاومت در برابر جریان است. عملکرد آب بند تحت تأثیر ویسکوزیته سیال و تغییر ویسکوزیته در حین استفاده است. اکثر سیالات هیدرولیک معمولی با افزایش دما ویسکوزیته کاهش و با افزایش فشار ویسکوزیته افزایش می یابد.

متداول ترین محیط مورد استفاده در سیستم های هیدرولیک، سیالات مبتنی بر روغن معدنی با افزودنی های مختلف می باشد. با این حال، انواع مایعات جایگزین ممکن است در کاربردهای خاص مواجه شوند. به عنوان مثال، سیالات زیست تخریب پذیر مانند مصنوعی (HEES) یا استرهای طبیعی (HETG) و پلی آلفائولفین ها (PAO) ممکن است برای کاهش اثرات زیست محیطی در صورت نشت اتفاقی استفاده شوند. سیالات بازدارنده شعله بر پایه آب یا استرهای مصنوعی ممکن است به طور ایمن در فضاهای محدود یا جاهایی که سیستم هیدرولیک در مجاورت منابع احتراق استفاده می شود استفاده شود. مشخصات و توصیه های این بخش مربوط به سیالات روغن معدنی رایج است.

ترکیب شیمیایی سیالات هیدرولیک بسته به سازگاری با مواد آب بند می تواند بر عمر و عملکرد آب بندی تأثیر بگذارد. جذب و واکنش مواد سیل های هیدرولیک با سیالات ناسازگار می تواند باعث خرابی شود، به عنوان مثال:

تغییرات در حجم مواد سیل های هیدرولیک – افزایش “تورم” یا کاهش “کوچک شدن” و تأثیرات مربوطه آنها بر نیروی تماس و اصطکاک سیل های هیدرولیک

سخت شدن و شکنندگی مواد سیل های هیدرولیک

نرم شدن، از دست دادن استحکام یا انحلال مواد سیل های هیدرولیک

تخریب زنجیره های پلیمری یا اتصال عرضی، که باعث خستگی مواد یا از دست دادن قابلیت ارتجاعی می شود.

تغییر رنگ مواد سیل های هیدرولیک

نکته قابل توجه درباره لوازم و سیل های هیدرولیک

به طور کلی، این تغییرات با دمای بالاتر در لوازم هیدرولیک تسریع می شود. برای جلوگیری از این تغییرات و آسیب‌های ناشی از آن به عملکرد و عمر لوازم هیدرولیک، باید به دقت توجه کرد تا سازگاری بین سیال و همه مواد آب‌بند، و همچنین دما و بارهای مکانیکی روی مواد آب‌بند امکان‌پذیر شود.

علاوه بر سیال هیدرولیک مشخص شده، مواد سیل ها می توانند با قرار گرفتن در معرض سیالات دیگر از قسمت های دیگر ماشین آلات (مانند گریس ها، سوخت ها، پوشش ها)، عوامل محیطی (مانند رطوبت یا تشعشع) و تخریب و واکنش با سیالات، مواد افزودنی مورد حمله قرار گیرند. و آلاینده های موجود در سیستم که مواد شیمیایی اضافی تولید می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *